Som forældre til Camilla er det dejligt at blive ringet op

Som forældre til Camilla er det dejligt at blive ringet op

Af Laila og Lars, forældre til Camilla 33 år der lever med et udviklingshandicap

Som forældre til Camilla vil vi gerne give en hjertevarm anbefaling af b-near. Det har virkelig gjort en forskel i vores hverdag og for Camillas livskvalitet. Før havde vi i hverdagen ingen kontakt med med vores datter, men nu kan vi tale og interagere med hende dagligt. Det giver en følelse af tryghed og glæde at se en glad pige på skærmen og at vide, at hun kan kontakte de pårørende der dagligt er synlige på hendes skærm. 

Camilla kan ikke læse og har ikke et fuldt verbalsprog og hun oplever mange ting visuelt, så det er svært for hende at benytte en almindelig mobiltelefon. Men takket være b-near kan hun på egne betingelser ringe til familiemedlemmer og kommunikere om både små og store ting.

Camilla er meget social og kommunikerer med krop, øjne, hænder og hjerte. b-near har givet hende muligheden for at være mere social og kommunikere med sine nærmeste på sin egen måde. Vi kan også lave sjove ting sammen, som at synge sange, lave mad og spille billedlotteri.

Under Corona-isolation var b-near en god måde for os at holde kontakten og være sikre på, at Camilla havde det godt. b-near giver Camilla ligeværdighed, tryghed og kærlige omsorg, som er vigtige forudsætninger for et godt liv.

Vi kan varmt anbefale b-near til andre familier med handicappede børn eller voksne, det kan virkelig gøre en positiv forskel i deres liv.


Mange ældre og udviklingshandicappede udsættes for digital kriminalitet via deres telefon læs mere her. 

Hvis du også ønsker en brugervenlig kommunikationsløsning - gå til b-near® shoppen eller læs om løsningen her

Læs næste

Min far er meget begejstret for sin b-near® skærm
Vi genfandt kontakten til vores far

KENDER I OGSÅ EN …

– som har et aktuelt behov for en brugervenlig b-near® skærm? Klik ind på shoppen og find den rette løsning – så er I igang om få dage.

Kom i gang med b-near