1. Din(e) b-near® skærmbruger(e)
Hvis du administrerer flere skærme, vil du kunne se dem her.
Som andre kontakter har du let adgang til opkald og til at gøre dig synlig hhv ikke synlig for skærmbrugeren. Det kan du se mere om i denne videoguide.
Du kan også se batteriniveauet for den/de b-near® skærm(e), du administrerer, samt hvilke kontakter, der er synlige på skærmen(e).
Tryk på knappen nedenfor og se, hvordan du forbinder b-near® appen på din telefon med en b-near® skærm og opretter skærmbrugerens profil.
Videoguide

Invitér kontakt
Du kan invitere kontakter både her og inde i "Se mere"-menuen under "Kontakter".
Kontakter kan også invitere sig selv via skærmen
App menu
Under "Min profil" skifter du dit profilbillede og dit profilnavn. Vær opmærksom på, at profilnavnet er det navn, andre kontakter ser. "Kaldenavnet" er derimod det navn, skærmbrugeren ser. Sidstnævnte ændres i "Se mere"-menuen.
Du kan tilpasse hvilke notifikationer, b-near® appen må sende (vi anbefaler, at alle er slået til).
"Om b-near®" byder på lidt baggrundsviden.
Der er mere hjælp at hente på de øvrige guides og FAQ.
Log ud af denne telefon. Dine data er forbundet med dit telefonnummer og kan indlæses på en ny telefon - uden backup.
Synlighed på b-near® skærmen
Brug "Synlig på skærm"/"Du er kke synlig", hvis du ønsker at være til rådighed uplanlagt. Vær opmærksom på, at manuel synlighed slår fra ved midnat. Så du skal gentage det hver dag.
Ønsker du at være til rådighed om nattet eller automatisk at blive synlig om morgenen, skal du indstille faste skærmtider.
Du kan altid ringe op til b-near® skærmen med den grønne "Ring op"- knap.
Info bokse
Hvis ikonet er grønt, er skærmen tilsluttet strøm. Hvis det er gråt, er batteriet ikke i gang med at lade.
Til højre ses administratoren for b-near skærmen
Se mere
Klik på "Se mere"-knappen og få adgang til forskellige tilpasningsmuligheder så som indstilling af skærmtider, video- og fotolog samt de øvrige kontakter.
Tilføj ny b-near® skærm
Tilføj ny b-near® skærm
- Ven/kontakt (eksisterende skærm)
- Administrator (ny skærm)
2. Skærmtider og foto/video
Under "Rediger" kan du indstille tidspunkterne for, hvornår du er tilgængelig for eventuelle opkald fra brugeren.
Hvis skærmbrugeren oplever, at opkald ikke besvares, kan det opleves som en skuffelse. Derfor har vi gjort det muligt at indstille tidsintervaller, hvor man har mulighed for nærvær. Se her, hvordan du indstiller faste skærmtider og/eller gør dig manualt synlig.
Du kan også sende billeder med billedtekster eller en video til skærmbrugeren. Tryk på knappen videoguide og se hvordan du gør.
Videoguide

Batteri-indikator
I denne fane kan du indstille dine skærmtider og rette i din profil.
Rediger mine skærmtider
Indstil dine skærmtider eller vælg "altid synlig".
Aktiver dig som SOS kontakt.
Kaldenavn
Rediger dit kaldenavn ved at klikke på pilen i højre side.
3 prikker i hjørnet
- Nulstil til ny skærmbruger - (du sletter alle data på skærmen)
- Overfør administratorrettigheder: Du kan gøre en anden kontakt til administrator. N.B. Der kan kun være en administrator
- Du går ud af menuen ved at trykke "Annuller".
b-near® skærmens ID
Skærm-ID anvendes til at oprette sig som kontakt og kan deles med personer, der ligeledes ønsker at blive tilknyttet kontaktnetværket.
Du finder også Support-ID, som du bedes oplyse ved kontakt til b-near®.
3. Invitér / rediger kontakter
Hvis du er administrator, har du ekstra muligheder for at tildele eller begrænse rettigheder for de øvrige kontakter.
I videoen kan du se, hvordan du inviterer kontakter og tildeler dem rettigheder.
Videoguide

Prioriter kontakter
Her prioriterer du kontakterne, så de vigtigste vises på skærmbrugerens skærm.
Tilpas rettigheder
Klik på kontakten og tilpas dennes rettigheder.
Kontakternes synlighed på b-near® skærmen
Knappen skifter automatisk til "Synlig", når folk gør sig synlige. Det er kun administratoren, der kan se andres synlighed.
Tilføj kontakter med det hvide kryds
Klik på "Kontaktperson" for at invitere en ny kontakt til b-near® skærmen.
Klik på "b-near® til b-near®", hvis du vil skabe kontakt mellem to b-near® skærme samt sætte faste tider for skærmkontakten.
Slet invitation og afvis anmodninger
Hold fingeren kort på den inviterede og vælg slet. Du kan også afvise invitationer fra uønskede kontakter.
4. Foto/video log
Tjek hvor meget hukommelse, der er brugt på b-near® skærmen og se de seneste modtagne billeder og videoer.
Ekstra plads kan altid tilkøbes i appen. Det er ikke kun administrator, der kan købe mere plads. Det kan øvrige kontakter også gøre. Men vær opmærksom på, at alle kontakter for glæde af dit tilkøb.
I videoen nedenfor får du et overblik over appen, som den tager sig ud, hvis du ikke er administrator.
Videoguide

Foto/video log
Få overblik over seneste aktiviteter samt status på billeder og videoer.
Status på billeder og videoer
Her kan du se de seneste 5 billeder/videoer, der er sendt til b-near® skærmen samt følge med i, hvor mange billeder og videoer, der i alt er sendt.
Der kan altid tilkøbes mere plads i app'en.
5. Indstillinger for brugerens skærm og profil
Her kan administrator tilpasse b-near® skærmens navn samt foretage yderligere tilretninger af funktioner, så disse passer til brugerens niveau.
I videoguiden nedenfor kan du se, hvordan du tilføjer skærmbrugerens billede og navn.
Videoguide

Feature name
Share useful information about your product features.
Tilpas b-near® skærm
Under denne menu finder du to undermenuer med tilpasningsmuligheder.
Ret skærmbrugerens profil
Her kan du udskifte skærmbrugerens navn og billede.
Skærmindstillinger
Tilpas b-near® skærmen til brugerens behov. Se undermenuerne nedenfor.
6. Indstil b-near® skærmen
Tilpas de enkelte funktioner, så de passer til brugeren.
Det er nemt at prøve mulighederne af og ændre løbende, hvis brugerens behov ændrer sig.
I videoguiden nedenfor kan du se, hvordan du tilretter funktioner efter brugerens behov.
Videoguide

Antal synlige kontakter
Tilpas hvor mange kontakter, skærmbrugeren skal kunne se ad gangen. Op til 6 kontakter kan figurere på samme tid.
Funktioner i opkald
Fjern/tilføj muligheden for at vende og slukke kameraet i et b-near® videoopkald.
Menuvisning
Tilpas, hvilke menuer skærmbrugeren skal se på b-near® skærmen.
Dagen i dag
Her vælger du, om uret på "Dagen i dag" (pauseskærmen) skal vise en urskive eller et digitalt ur.
Natsænkning
Indstil skærmens lysstyrke, så lyset reduceres, når skærmbrugeren sover. Det reducerer strømforbruget.
(Natsænkning har ingen indflydelse på, hvordan funktionerne virker).
b-near® er enkel at bruge, men bag den enkle skærm er der mulighed for individuel tilpasning. Derfor udvælges en administrator - ofte den primære omsorgsperson - til at tilpasse skærmen efter brugerens behov.
Som administrator har du menupunkterne "Kontakter" og "Tilpas b-near® skærm". Øvrige kontakter ser kun "Mine skærmtider" og "Foto/video log" i den horisontale menu.
Administrator har også et ikon i øverste, venstre hjørne, som er en genvej til at invitere nye kontakter.
Du kan se her, hvordan du inviterer kontakter.