Hvem står bag b-near?

b-near A/S har udviklet et innovativ digital hjælpemiddel, som alternativ til de gængse kommunikationsformer der findes i dag. Malene Stokkebo Raundahl, som står bag ide og udvikling, fortæller;

Det kan være vanskeligt at holde kontakten med sine nærmeste i en tid, hvor de teknologiske løsninger bliver mere og mere avancerede at tilgå. Der mangler et brugervenligt alternativ til smartphonen. Det har jeg mærket på egen krop, ligesom jeg har haft glæden af at se, hvor stor betydning vores løsning har for vores egen lille familie. Det har givet vores kære større tryghed og os som pårørende frihed til at være på eller ej uden at få dårlig samvittighed.

En af de unikke funktioner er nemlig muligheden for at gøre sig synlig på skærmen og kun modtage opkald, når man er synlig. Det giver mere fleksibilitet for os som pårørende, og reducerer stress og frustration for skærmbrugeren.

Vores løsning tilbyder mange andre features – man kan fx dele billeder og sende videohilsner. Mulighederne er mange, og man vælger fuldstændig selv, hvordan man ønsker at bruge løsningen.

VORES MISSION

Alt for mange mennesker sidder alene uden almen kontakt til deres pårørende. Det skyldes bl.a. at den almindelige smartphone kan være for svær og uoverskuelig. Det kan føre til frustration, utryghed og risiko for ensomhed og mistrivsel. Vi mener, at alle mennesker fortjener at have muligheden, for at kunne komme i kontakt med sine nærmeste – derfor har vi udviklet b-near® skærmen, som et hjælpemiddel for simpel, visuel og sikker kommunikation mellem mennesker

Alle fortjener at kunne komme i kontakt med deres nærmeste