b-near giver tryghed i hverdagen

b-near giver tryghed i hverdagen

Vi er forældre til Jakob der er 11 år og går i 5. klasse. Han er godt begavet og har flere gode venner i skolen. Jakob har dog brug for en vis forudsigelighed og struktur i hverdagen – og er ikke altid så opsøgende i fht. sine venner. 

Vi er begge udearbejdende – og Jakob bliver ind i mellem urolig, hvis han mister overblikket over de planer, der er lagt for dagen. Han vil gerne vide, hvor far er – og han kan bekymre sig om, hvem der har ansvaret for at lufte hunden – eller om mor når hjem inden sengetid. Jakob overvældes let af sanseindtryk, og er ofte træt, når han kommer hjem fra skole. Når det ind imellem sker, at han bliver ’ude af sig selv’ skal kommunikationen være HELT enkel.

Med b–near er vi, og Jakobs storesøster hele tiden synligt tilgængelige på skærmen – og er kun ét tryk væk. Det ved Jacob og det giver ham tryghed i hverdagen. Siden vi fik b–near® skærmen har han flere gange om dagen kontakt med os. Han føler sig derfor ikke helt så alene i timerne indtil vi kommer hjem. Også Jakobs fætter Emil og et par gode venner er tilgængelige på Jacobs b–near® skærm, det gør det lettere og mere overskueligt for Jakob, at række ud socialt. 

Jakob kan sagtens finde ud af at ringe op på sin mobiltelefon, men b–near® er en meget brugervenlig telefon, som virker rigtig godt for ham, fordi det er visuelt – og enklere end andre løsninger. Og sker der noget, hvor Jakob akut har brug for at tale med en anden tryg voksen, så er moster også lige ved hånden. 


Læs mere under børnefamilier

Hvis du også ønsker en familievenlig løsning - gå til b-near® shoppen eller læs om løsningen her

Læs næste

Vi genfandt kontakten til vores far

KENDER I OGSÅ EN …

– som har et aktuelt behov for en brugervenlig b-near® skærm? Klik ind på shoppen og find den rette løsning – så er I igang om få dage.

Kom i gang med b-near