DEL HVERDAGENS GLÆDER MED B-NEAR

Kontakt, uanset afstand og kognitiv formåen. Med ét tryk på et velkendt ansigt er skærmbrugeren straks i videokontakt. Enkelt, trygt og forudsigeligt.

b-near løsningen kan tilpasses de særlige behov, den enkelte har, og giver adgang til det, det store flertal ser som en selvfølge; videokontakt med familie og venner. En ideel løsning for mennesker, der lever med kognitive funktionsnedsættelser

Skab nærvær med b-near når det passer ind i hverdagen

Frihed og fleksibilitet er nøgleord i en travl hverdag. Med "vælg synlighed"-funktionen bestemmer den enkelte kontakt selv, hvornår de er tilgængelige og synlige for opkald. Det giver balance i hverdagen og fleksibilitet til "at være på", når det passer ind, og mulighed for at dele omsorg, opgaver og skægge stunder.

Designet til nem, inkluderende og nærværende kommunikation

Med sit brugervenlige interface, tydelige ikoner og forklarende tekster gør b-near® skærmen navigationen nem, selv for brugere med begrænsede digitale færdigheder og kognitive udfordringer. b-near tilbyder en nem og intuitiv kommunikationsløsning, der forbedrer selvstændighed og mental sundhed.

Sikker og tryg videoopkald til fagprofessionelle, venner og familie

b-near løsningen er et sikkert, lukket netværk, hvor kun forudgodkendte kontakter kan oprette videoforbindelse. Alle videoopkald er krypterede for at garantere sikkerhed og privatliv. Skærmbrugeren er beskyttet mod uønskede opkald og digital svindel.

b-near skærmen; En stærk allieret i kampen mod ensomhed og isolation

De små tjek-ins via b-near skærmen kan gøre en verden til forskel. Skærmen styrker selvhjulpenhed og selvstændighed, hvilket forbedrer mental sundhed og mindsker isolation. Med b-near løsningen har alle mulighed for at holde kontakt, modtage omsorg og føle sig trygge.

Udtalelser fra pårørende

Tina Kjærsgaard

Mor til Jakob. Jakob på 12 år lever med atypisk autisme

Selvom Jakob er godt begavet og sagtens kan bruge sin mobil, er b-near = tryghed og forudsigelighed. Kommunikation skal være HELT enkel, når det indimellem sker, at han bliver ’ude af sig selv’.

Freddie og Annette

Forældre til Ditte, 44 år. Ditte bor på botilbud forborgere med svære multiple funktionsnedsættelser

Ditte tager selv initiativ til at pege/trykke på vores billeder. Det giver hende klart en form for tryghed og en følelse af nærvær at kunne kontakte os så let.

Laila Madsen

Mor til Camilla. Camilla bor på botilbud.

Vi synger og danser, laver billedlotteri, snakker om stort og småt. Camilla elsker sin b-near® skærm. Familien har et fast skema, så Camilla altid har en at ringe til. Hun bruger den hver dag. :)

Sådan fungerer b-near løsningen

b-near® løsninger fungerer som videokontakt. Løsningen består af en unik touchscreen og en tilhørende app; Pårørende, nære relationer og fagpersoner, der ønskes forbundet med b-near® skærmen, downloader hver en gratis app. Løsningen forbinder skærmbruger og tilknyttede kontakter i et lukket og sikkert univers.

b-near skærmen;
udviklet til omsorg, designet til brugervenlighed

Med over 40 tilpassede funktioner imødekommer b-near skærmen mange menneskers ønsker og behov. Her er et lille udvalg af funktioner på skærmen:

Gratis levering

Leveres uden omkostninger.
Gælder i hele Danmark.

Har du brug for hjælp?

Find svar under Quickguides / FAQ,
eller skriv/ring til support

Salg til private

Har du spørgsmål til b-near løsningen
så kontakt os på +45 72400040

Mulighed for bevilling

Forhør dig om mulighederne for at få bevilliget b-near løsningen hos din kommune.