DEL HVERDAGENS GLÆDER MED B-NEAR

Vi skal passe på dem, der har passet på os, samtidig med at vi passer på os selv. Nemt og intuitivt. Mindsker ensomhed og skaber meningsfulde stunder gennem videokontakt

b-near løsningen er bl.a. ideel for ældre, mennesker med eftervirkninger af hjerneskader såsom afasi, og dem, der lever med demens. Løsningen giver adgang til det, som det store flertal ser som en selvfølge; videokontakt med familie, venner og
fagpersoner.

Del nærvær, ikke stress. b-near skaber fleksibilitet og frihed i hverdagen

Det er 10. gang min mor ringer!
Med synlig/ikke synlig funktionen bestemmer den enkelte kontakt selv, hvornår de er tilgængelige og synlige for opkald. Det giver fleksibilitet, frihed og mulighed for at dele omsorgen mellem de forskellige kontakter.

Designet til nem, inkluderende og nærværende kommunikation

b-near® løsningen er udviklet i tæt samarbejde med brugere, pårørende og nogle af Danmarks dygtigste fagprofessionelle. Den enkle og intuitive brugerflade på b-near skærmen er designet til at imødekomme specifikke behov og adressere problematikker, som traditionelle digitale værktøjer ofte overser.

Sikker og tryg videoopkald til fagprofessionelle, venner og familie

b-near løsningen er et sikkert, lukket netværk, hvor kun forudgodkendte kontakter kan oprette videoforbindelse. Alle videoopkald er krypterede for at garantere sikkerhed og privatliv. Skærmbrugeren er beskyttet mod uønskede opkald og digital svindel.

b-near løsningen; En stærk allieret i kampen mod ensomhed og isolation

De små tjek-ins via b-near skærmen kan gøre en verden til forskel. Skærmen kan styrke selvhjulpenhed og selvstændighed, hvilket forbedrer mental sundhed og mindsker isolation. Med b-near løsningen har alle mulighed for at holde kontakt, modtage omsorg og føle sig trygge – uanset afstand.

Udtalelser fra pårørende

Jan Farup

Søn af Henning. Henning er hjemmeboende

Min far rammes sjældent af den store begejstring for noget nyt, men b-near® skærmen er en klokkeklar undtagelse.

Lene Bendixen

Datter af Nelly. Nelly bor på plejehjem

Den gamle fastnettelefon står stadig på bordet, men det er b-near vi bruger. At kunne ”FaceTime” giver tryghed både for min mor og for os.

Carsten Raundahl

Søn af Birthe. Birthe bor på plejehjem

Videokontakt fører til mere meningsfulde samtaler end almindelige telefonopkald. Fotos og videohilsner fra både børn og børnebørn er til stor glæde for min mor.

Sådan fungerer b-near løsningen

b-near® løsninger fungerer som videokontakt. Løsningen
består af en unik touchscreen og en tilhørende app; Pårørende, nære relationer og fagpersoner, der ønskes forbundet med b-near® skærmen, downloader hver en gratis app via deres personlige SmartPhones. Løsningen forbinder skærmbruger og tilknyttede kontakter i et lukket og sikkert univers.

b-near skærmen; udviklet til omsorg, designet til brugervenlighed

Med over 40 tilpassede funktioner imødekommer b-near skærmen mange ældres ønsker og behov.
Skærmen kan fjernbetjent tilpasses, så den passer til ældre med- eller uden demens. Her er et lille udvalg af funktioner på skærmen:

Gratis levering

Leveres uden omkostninger.
Gælder i hele Danmark.

Har du brug for hjælp?

Find svar under Quickguides / FAQ,
eller skriv/ring til support

Salg til private

Har du spørgsmål til b-near løsningen
så kontakt os på +45 72400040

Mulighed for bevilling

Forhør dig om mulighederne for at få bevilliget b-near løsningen hos din kommune.