Videokontakt til ældre mennesker

Mange ældre mennesker oplever desværre udfordringer med deres telefon. De mange knapper og funktioner skaber en unødig usikkerhed og frygt for at gøre noget forkert. Resultatet er ofte at kontakten til de nærmeste pårørende besværliggøres.

Læs mere om løsningen

b-near® løsningen bringer ældre og pårørende tættere sammen, uanset afstand eller teknisk formåen

.

Socialt samvær og bekæmpelse af ensomhed

b-near® skærme giver ældre mulighed for at holde kontakten med familie og venner, uanset hvor de befinder sig. Dette kan reducere følelsen af ensomhed og isolation, som mange ældre mennesker oplever. Regelmæssig social interaktion er vigtig for ældres mentale og følelsesmæssige velbefindende.

Brugervenligt- og intuitivt design:

b-near® skærmen er designet med de ældre brugere i tankerne, og er derfor nem at bruge uden teknisk erfaring. Det simple og visuelle design gør det let for ældre at foretage videoopkald uden hjælp fra andre. Dette kan give dem en følelse af selvstændighed og selvtillid i deres evne til at bruge moderne teknologi.

Sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred:

b-near® tilbyder en sikker forbindelse, så ældre mennesker kan føle sig trygge når de bruger skærmen. Det er kun godkendte kontakter kan ringe op eller gøre sig synlige hos brugeren. Alt kommunikation forbliver privat og beskyttet mod uønskede tredjeparter.