b-near® skærmen er udviklet med henblik på at tilbyde en meget brugervenlig kommunikationsløsning. Med et enkelt tryk på skærmen kommer brugeren i kontakt med de personer, der på forhånd er inviteret ind i det lukkede netværk. Det er enkelt og sikkert og skaber tryghed for både bruger og pårørende. b-near® skærmen er et digitalt hjælpemiddel for alle – uanset it-kundskaber, særlige behov og eventuelt handicap.

Hent vores folder

Sådan fungerer b-near® skærmen

Med en b-near® skærm der fungerer som videokontakt, er brugeren sikret en lukket og sikker løsning.

De familiemedlemmer og nære relationer der ønskes forbundet med b-near® skærmen, downloader hver en gratis app via deres personlige SmartPhones.

Fra app’en kan den pårørende ’tjekke ind” og gøre sig synlig på brugerens skærm, som herefter kan ringe op ved et enkelt tryk på billedet af den pårørende.

Funktioner

Vi har koncentreret os om at udvikle et digitalt hjælpemiddel med fokus på maksimal brugervenlighed.

Med et enkelt klik på billedet af en af sine pårørende, så bliver der kaldt op og brugeren er i direkte videokontakt med det pågældende familiemedlem.

På skærmen kan brugeren altså se billeder af sine pårørende, som alle er tilgængelige og åbne for et opkald.

I visse situationer og ved behov for øget kontakt kan de pårørende på deres individuelle apps tjekke sig ind og gøre sig synlige på brugerens skærm. På denne måde kan de pårørende familiemedlemmer aflaste hinanden.

Er du pårørende?

Rigtig mange af os kender de frustrationer der følger, når man har et familiemedlem, som er afskåret fra den almene kontakt til sine nærmeste. Det fører ofte til usikkerhed og frygt om ensomhed og mistrivsel. Sådan behøver det ikke at være. Med en b-near® skærm får brugeren en simpel, sikker og visuel adgang til sine nære familiemedlemmer og andre relationer.

KENDER I OGSÅ EN…

– som har et aktuelt behov for en brugervenlig b-near® skærm? Så klik ind på shoppen og find den rette løsning – så er I igang om få dage.