Videokontakt til mennesker med funktionsnedsættelser

En almindelig smarthone er baseret på den nyeste teknologi og benyttes helt naturligt af folk med almene funktionsfærdigheder. Men ikke alle er i stand til at tilgå de nyeste teknologier og derfor ser vi alt for ofte mennesker med særlige behov, tekniske eller kognitive udfordringer, som bliver afskåret af den ellers så vigtige kontakt til deres pårørende

Læs mere om løsningen

Tilgængelighed

b-near® skærmen er designet til at være tilgængelig og inkluderende for personer med udfordringer. Den enkle og visuelle brugerflade gør det nemt for mange at navigere trods kognitive eller motoriske udfordringer. Skærmen vil gøre det muligt for mange at opretholde et socialt fællesskab på lige fod med andre.

Selvstændighed

b-near® skærmen, kan hjælpe udfordrede mennesker med at opbygge deres selvstændighed og styrke deres selvtillid. De kan holde kontakten med deres støttepersoner, familie og venner uden at være afhængige af andre for at oprette og styre opkald.

Socialt netværk og støtte

b-near® skærmen kan give personer med udfordringer mulighed for at opbygge og vedligeholde et socialt netværk, hvilket er afgørende for deres følelsesmæssige og mentale trivsel. Ved at holde kontakten med deres familie og venner kan de modtage den nødvendige opmuntring og vejledning i deres daglige liv.

Testimonials

Lars og Laila, forældre til Camilla

Som forældre til Camilla er det dejligt at blive ringet op.

Som forældre til Camilla vil vi gerne give en hjertevarm anbefaling af b-near. Det har virkelig gjort en forskel i vores hverdag og for Camillas livskvalitet. Læs mere