Videokontakt til børnefamilier

Har børnefamilien brug for et sikkert og lukket kommunikationssystem. Måske er der behov for en tryg kontaktmulighed når lille Magnus kommer lidt tidligere hjem fra skole. For den travle børnefamilie, er det en kendt sag, at det ikke altid er nemt at få alle ender til at passe sammen, så her kan b-near® skærmen være en kærkommen løsning.

Læs mere om løsningen

Sikker kommunikation

b-near® skærmen kan give forældre mulighed for at holde kontakten med deres børn, uden at børnene skal have en smartphone. I det private netværk ved forældrene hvem børnene kan kontakte. Dette giver forældrene ro i sindet og sikrer, at mindre børns kommunikation forbliver beskyttet og inden for det nære netværk.

Nem og intuitiv at bruge

Det enkle og visuelle design gør det nemt for mindre børn at bruge. De kan eks. ringe til deres forældre, når de eks. kommer hjem fra skole eller kontakte andre synlige kontakter fra det privat netværk.

Læs mere på vores blog

Styrkelse af relationer

Videoopkald giver en mere personlig kontakt, hvor både børn og forældre kan se og høre hinanden. Dette kan styrke familiens bånd og sikre, at børnene føler sig trygge og støttede, selv når forældrene ikke er fysisk til stede. b-near skærmen kan også bruges til at holde kontakten med andre familiemedlemmer, såsom bedsteforældre og søskende, hvilket skaber en større følelse af sammenhold og nærhed.